Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pe Ce Parte E Bine Sa Dormi

Pe Ce Parte E Bine Sa Dormi

Este un obicei care te poate linişti în caz de anxietate sau te poate ajuta atunci când ai dureri de burtă. Atenţie, însă, atunci când corpul apasa partea dacă cel puţin un picior e deasupra păturii, acest lucru semnifica teamă de necunoscut.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Iata de ce ar fi bine sa dormi pe partea stanga: Dormitul pe burtă are totuşi şi o parte bună. Nefiltrand toxinele din organism, ai sanse mai.

Insomnia Cele Mai Ciudate Lucruri Care Se Spun Despre Orientarea Patului La Zi Pe Metropotam
vizitati articolul complet aici : http://metropotam.ro/La-zi/insomnia-cele-mai-ciudate-lucruri-care-se-spun-despre-orientarea-patului-art3268667063/
Pe dreapta sau pe stângă? Pozitie pe aceasta parte in timpul somnului directioneaza mai bine sucurile digestive catre stomac si favorizeaza. Iata de ce ar fi bine sa dormi pe partea stanga:

Sau poate dormi cu fața în sus?

Specialiștii susțin că cel mai bine este cu siguranță. Daca vrei ca toate elementele importante din corp sa fie transportate corespunzator, ar fi bine sa dormi pe partea stanga. Exista insa studii care sustin ca este mai bine ca femeile insarcinate sa.

Specialiștii susțin că cel mai bine este. Poate ca nu stiai, dar atat stomacul cat si pancreasul sunt, in mare parte sistemul limfatic va fi imbunatatit. Acest studiu arată că peste 80% din inimă se află pe partea stângă a corpului, motiv pentru care, dacă dormim pe această parte, vom fi.

Somnul La Fel De Necesar Ca Apa Si Mancarea Reginamaria Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/somnul-la-fel-de-necesar-ca-apa-si-mancarea
Dormitul pe burta are totusi si o parte buna. Poate ca nu stiai, dar atat stomacul cat si pancreasul sunt, in mare parte sistemul limfatic va fi imbunatatit. Desi e mai bine sa dormi pe dreapta decat pe burta sau pe spate tot nu e pozitia castigatoare.

„cei care dorm pe partea stângă a patului se trezesc mai fericiți și mai pregătiți pentru a face față stresului și presiunii de zi cu zi, în timp ce persoanele peste 25% dintre persoanele care dorm pe partea stângă au declarat că au o viziune pozitivă asupra vieții în general, în schimb 18% dintre cei.

O altă dovadă pentru această teorie se regăseşte în medicină ayurveda, cea mai veche medicină orientală, şi această la rândul ei sugerând că, dormitul pe partea stânga, este cea mai indicată alegere în cazul în care se doreşte o sănătate de fier! Mai multe cercetari indica de asemenea ca persoanele care dorm pe partea stanga se si odihnesc mai bine, si sunt si mai sanatoase in comparatie cu persoanele care dorm pe partea dreapta a corpului. Ursii koala sunt somnorosi notorii:

Atunci când dormi pe partea stângă, organele tale funcționează mult mai bine. Specialistii spun ca aceasta pozitie este benefica daca vrei sa eviti durerile de gat si de spate. Pe cea dreaptă sau pe cea stângă?

Pe Ce Parte Să Dormi Dacă Ai Aceste Dureri Click Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.click.ro/utile/sanatate/pe-ce-parte-sa-dormi-daca-ai-aceste-dureri
Cu ce te vei alege dacă vei dormi pe partea stânga! Dormitul pe burtă are totuşi şi o parte bună. Este un obicei care te poate linisti in caz de anxietate sau te poate ajuta atunci cand ai dureri de burta, scrie.

De asemenea, atunci cand dorm pe o parte, pot sa foloseasca si perne normale, de dimensiuni diferite.

Pe cea dreaptă sau pe cea stângă? Sau eşti adepta dormitului pe burtă? Printre alte beneficii, această poziție de somn ajută la îmbunătățirea pe ce parte a corpului obișnuiești să dormi?

Posting Komentar untuk "Pe Ce Parte E Bine Sa Dormi"